Ocak Servisi

Set üstü, ankastreler, elektrikli ya da gazlı ocaklar, küçük, büyük, her mutfağın olmazsa olmazıdır. Pek çok marka, tek gözlüden altı ya da yedi göze kadar ulaşan, çeşitli ham maddelerden üretilen ve teknolojik özellikleri barındıran ocak modelleri sunar. Ocaklar, ilk olarak çalışma opsiyonlarına göre farklılık gösterir. Tek ya da iki gözlü, elektrikle çalışabilen bu ürünler, küçük ve basit işlemler için yeterli olur. Klasik mutfaklar için ise, tüp ya da doğalgaz ile çalışan, ortalama dört göze sahip modeller idealdir. Bu tür ürünler aynı zamanda elektrikle çalışan ek bir bölme de içerebilir. Çalışma prensibi dışında, birbirinden farklı tasarım seçenekleri de bulunabilir. Bunun dışında, döküm ve cam seramik ocaklar da seçenekler arasındadır. İndüksiyon gözler, dijital gösterge panelleri ve modern tasarımlı tuşlar gibi özellikler, farklı modellerde bulunabilir. Her mutfağın olmazsa olmazı ocağınız, göze hitap eden tasarımı ve teknolojiden yararlanan gelişmiş yapısı ile mutfağınızın dekorasyonuna farklı bir boyut katabilir.

Günümüzde ocakların yaygınlaşmasıyla beraber bu ürünlerin arıza ve bakım ihtiyaçları da artmaktadır. Bununla beraber güvenilir, müşteri memnuniyetini ön planda tutan uzman servislere de ihtiyaç oluşmaktadır.

Bursa’da güvenilir ve profesyonel beyaz eşya servisi, aramaktan yorulmuş olabilirsiniz. Ocağınız mı arızalandı? Gürkan Soğutma & Beyaz Eşya Servisi olarak markası ve modeli ne olursa olsun ocağınızın her türlü tamir, bakım ve onarımını gerçekleştirmekteyiz. Uzman ekibimizle hızlı ve yerinde (veya atölyede) servis hizmeti sunmanın yanı sıra, parça değişimlerinde orijinal parça kullanarak 1 yıl garanti vermekteyiz. Servis numaralarımızı arayarak ya da sitemizden “Servis Talebi” formunu doldurarak servis kaydı oluşturabilirsiniz.

Not: Ocaklar için şu anda sadece işyerimizde hizmet vermekteyiz.